Loading
Polaroid Candles Pepper Bord Noodles Mandje Java Specials Spoon Noten Emping Pinda Han Fotos Soya Soup Lente ui Rempejek Lente ui Tea

Oppskrifter

Sriracha

Sticky Honey Sriracha Chicken

Oppskrift

For 4 personer
Tilberedningstid 15 min

Flere oppskrifter >

Sticky Honey Sriracha Chicken

Sriracha

Oppskrift

For 1 personer
Tilberedningstid 10 min

Flere oppskrifter >

Sriracha

5 TING du ikke visste om den beste sausen i universet (og forbi)!

Oppskrift

For 1 personer
Tilberedningstid 10 min

Flere oppskrifter >

5 TING du ikke visste om den beste sausen i universet (og forbi)!

5 TING du ikke visste om den beste sausen i universet (og forbi)

Oppskrift

For 1 personer
Tilberedningstid 10 min

Flere oppskrifter >

5 TING du ikke visste om den beste sausen i universet (og forbi)

Flere oppskrifter

Nyheter

2014 er et helt spesielt år for Go-Tan.

Midtveis i året 2014 er det 60 år siden Go-Tan ble grunnlagt av Frans Go. Den spennende og komplette historie om Go-Tan kan du lese mer om under «Historie»

Som en stolt familiebedrift har vi alltid vært innovative, uten å miste fokus på nettopp det å bringe asiatisk mat ut på middagsbordene.

Vi er svært stolte av å kunne fortelle at vi har produsert delikat, asiatisk mat i hele 60 år!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ofte stilte spørsmål om vår kokosmelk

Ønsker du å vite mer om vår kokosmelk? Gå til «kontakt» og deretter klikk «ofte stilte spørsmål».


 

Tips&Info

Å dele måltidet skaper gode minner!

Historie

Plakband

1936

Forretningstalent

Go-familien har alltid hatt en egen evne til å drive forretninger. De startet med en kjeks-, kake- og peanøttbutikk, og solgte her også brød, mel, grønnsaker og til og med whisky! Som du kan se på bilde, Oma (besemor) hadde sin egen klesbutikk i en alder av 28.

Plakband

1950

Naarden

I 1950 flyttet Opa og Oma (bestemor og bestefar Go) og deres syv barn til Nederland, der de slo seg ned i Naarden i Nederland, i et tradisjonelt hus med garasje bak. Snart begynte godt krydrede aromaer å stige opp fra kjøkkenet i garasjen, og det spredte seg raskt ut i nabolaget. 

Plakband

1954

Go og sonn

I 1954 startet min far, Frans Go å jobbe sammen med Opa I garasjen. De bakte og friterte indonesisk og orientalsk snack, og startet også familiebedriften “Go & Zoon”. Alle søstre og brødre hjalp til. De produserte Katjang Shanghai (crunchy peanøtter),  Bumbu (urte- og kryddermiks), Gado Gado (salat med kokte grønnsaker), Krupuk (rekesnacks) og Teng Teng (peanøttsnacks).   

Plakband

1955

Restaurant 'Hokkie'

I 1955 åpnet Oma restauranten “Hokkie” (“Glede”) i Amsterdam. Hele familien sto på og hjalp til, langt ut i de små timer.

Plakband

1956

Amsterdam

Go & Zoon Production flyttet til Gerard Doustraat i Amserdam, der de åpnet en butikk de kalte “Warung & Kita”, der produktene ble solgt. Bedriften startet å produsere produkter som Santen (konsentrert kokosnøttkrem) og Serundeng (sautert og revet kokosnøtt).

Plakband

1960

Shanghai nuts

Shanghainøtter økte i popularitet, og Frans Go investerte derfor i en ny produksjonsteknikk med bruk av panner som ga en helt særegen coating. Denne teknikken brukes stadig av mange produsenter. Pa Go, som kan sees på bildet til høyre, ble regnet som oppfinnerne av “Crispy Cocktail-nøtter”.

Plakband

1962

Badhoevedorp

I en årrekke hadde bedriften en partner ved navn Mr Tan, og firmanavnet ble nå endret til “Go-Tan”. I 1962 var tiden kommet for å utvide produksjonen, og nye produksjonslokaler ble etablert i Badhoevedorp. Go-Tan produserte store mengder Bumbus, men også friterte peanøtt-kaker, Sambal Goreng Kentang (friterte poteter i chilisaus) og store Krupuk (rekechips). Oma var daglig på besøk for å delta i friteringsprosessen, noe bildet viser.

Plakband

1966

Rhenen

I 1966 var behovet for å finne større produksjonsfasiliteter prekært. Lokalene ble funnet i Rhenen. Produksjonsteknikkene oppfunnet av Frans Go utviklet seg til å bli meget profesjonelle. Hans søter, Poppy, som fortsatt bodde i Indonesia, kom over til Nederland for å hjelpe til med utviklingen av nye oppskrifter.

Plakband

1973

Pasars

Messer og “Pasars” ble mer og viktige arenaer for å møte kundene og menneskene rundt Go-Tan.

Plakband

1975

Nye produksjonslokaler apner

Frans Go sto i spissen for åpningen av ny, flott fabrikk i Spoorstraat i Kestern. I 1975 kunne Go-Tan feire åpningen av den nye fabrikken. På bildet vises Oma som tredje person fra venstre, Frans Go med hvit skjorte og slips, tante Poppy med blomster, daværende direktør Bing i grønn polo t-skjorte, kreativ direktør Han Go i oransje skjorte, medeier Cliff Go i grønn singlet.

Plakband

1980

Bumbus

På bildet sjekker Frans Go kvaliteten på det autentiske produktet Bumbus (indonesisk miksede urter og krydder). Sammen med sin salsdirektør Lodewijk Tan sikret han at produktene gradvis ble tilgjengelig i majoriteten av supermarkeder. Krupus (rekechips) ble et spesielt viktig produkt.

Plakband

1984

Frans Go

I 1984 mistet Go-Tan Frans Go (i midten), som døde i en alder av 54 etter kronisk sykdom. Lodewijk Tan tok over ledelsen. På den tiden var Frans sønner, Cliff, Bing og Han, 22, 20 og 14 år gamle. Sammen med sin mor, ble de de viktigste aksjonærene i Go-Tan. Imidlertid ønsket sønnene å avslutte sine respektive utdannelser og tilegne seg arbeidserfaring utenfor Go-Tan.

Plakband

1998

Tre brodre

Etter å ha avsluttet studiene, jobbet for andre firmaer og drevet kjeden Toko sammen, besluttet brødrene Bing og Han Go å ta over ledelsen av Go-Tan etter at Lodewijk Tan pensjonerte seg. Eldstebror Cliff hadde startet i en bankkarriere i Jakarta og Singapore, og ble kommisjonær i Go-Tan. Firmaet var nå i eierskap av de tre brødrene.

Plakband

2002

Wok

Som “Wok-pionerer”, utviklet Go-Tan med stor suksess sin serie med “Wok-essentials”. Fargen lilla ble gradvis kjent som Go-Tan sin farge. 

Plakband

2004

50-arsjubileum

Go-Tans 50-årsjubileum ble stilfullt feiret me venner, familie og relasjoner. Som seg hør og bør møttes hele familien, og store mengder utmerket, hjemmelaget mat ble servert!

Plakband

2006

Chilisaus

Først kjent gjennom storkjøkkearkedet, ble Go-Tans chilisauser en favoritt i nederlandske husholdninger.

Plakband

2009

Forste TV-reklame

Den første TV-reklame, med Frans Go’s søster i sentrum ble publisert på regionale TV-stasjoner.

Plakband

2010

Brodrene Go

Brødrene Go på Go-Tans stand på den store Paris Sial matmessen. Go-Tans produkter ble på dette tidspunktet solgt over hele Europa. Takket være Go-Tan ble “Krupuk” også kjent som Pétales Crevetes, Rekechips, Pan de Gambas og Prawn Crackers.

Plakband

2011

Krupuk

Nye varianter ble tilført til rekechips-utvalget, og forpakningen fikk en mer klar “familiefokus”, med bilder av Han Go, hans barn, to niser, en nevø, en tante, en bestemor og en onkel – alle familiemedlemmer i familien Go.

Plakband

2012

Nye TV-reklamer

Suksessen med rekechips-serien med bildet av familien på forpakningen ble supportert av Go-Tans første store, nasjonale TV-kampanje. I sentrum var Han Go selv, med tante Poppys originale oppskrift.

Plakband

2013

Go-Tans Wok-buss kommer til verden!

Den ombygde Citroën-bussen reiser nå på tur rundt i Nederland, og har også vært på turnè til Belgia og Norge! Bussen brukes aktivt på events og festivaler. Har du sett den selv? 

 

Plakband

2014

Go-Tan feirer sitt 60-årsjubileum!

Jubileet ble behørig feiret med familie, venner og samarbeidspartnere. Dekorasjonen på veggen av fabrikk-veggen var en gave fra Go-Tans ansatte, til brødrene Go. Denne sommeren åpnet vi fabrikkdørene med omvisninger for både lokalt og langveisfarende publikum. 

Om Go-Tan

Hvem vi er

Go-Tan er en profesjonelt organisert, liten familiebedrift, drevet med kjærlighet og dedikasjon av sønnene til grunnlegger Frans Go. Familien Go forlot hjembyen Bandung, beliggende på den indonesiske øya Java, og flyttet til Nederland tidlig på 1950-tallet. I tillegg til de indonesiske røttene, har familien også kinesiske aner. Kombinasjonen av disse matkulturene har vært en viktig årsak til at familien Go lever opp til sitt motto: En virkelig mat-elskende familie.


familiefoto

God mat spiller en særdeles viktig rolle i Go-familien. Det er en viktig del av den orientalske tradisjonen å dele de gode øyeblikkene med menneskene rundt deg. Å spise god mat sammen gir gode, felles minner og opplevelser, sammen med venner og familie. Vi tror på at alle disse gode øyeblikkene er noen av de mest verdifulle minnene som vi opplever gjennom livet. Go-Tan tar nettopp det å “nyte god mat sammen” meget seriøst! 

Dette viktige fokuset medfører også at Go-Tan er en meget ambisiøs organisasjon. Vi tror på teamwork, profesjonalitet og kreativitet. Hver dag stoler mer enn 45.000 kunder på Go-Tan og våre produkter. For å sikre fleksibel produksjon av en rekke delikate produkter av høy kvalitet, produserer Go-Tan mesteparten av sine produkter i sin egen fabrikk i Betuwe, Nederland. Hos oss jobber mer enn 60 mennesker, i en stab av produksjon og administrasjon. Kvalitet: Fordi vil elsker god mat!


Go-Tans misjon er å tilby mennesker i alle generasjoner muligheten til å skape bekymringsløse, autentiske og minneverdige asiatiske matøyeblikk. Dette har siden starten betydd at vi har fokusert på eksepsjonell kreativitet i en utfordrende, moderne verden av dagligvarebutikker. Heldigvis har vi klart å tviholde på denne kreativiteten, uten å glemme at våre røtter skal stå sentralt i alle våre oppskrifter, og dette kommer vi til å fortsette med. Innovasjon gjennom tradisjon.    

Som produsent har vi også et viktig ansvar overfor verden rundt oss. Go-Tan jobber konstant for å optimalisere måten vi håndterer mennesker, råvarer, energi og avfall. Vi kontroller personlig at alle råmaterialer og halvfabrikata fra andre land alltid er produsert med omsorg og kompetanse, under de riktige forhold, i henhold til våre strenge standarder. Med respekt, gjennom generasjoners lærdom.  

Sist men ikke minst, vi ønsker å være i konstant kontakt med verden rundt oss, og med menneskene som ønsker å nyte våre produkter. Vi skal være tilgjengelige og transparente, og stadig lære mer om hva folk flest forventer av oss. Åpenhet mot verden rundt oss.    

 

Kontakt

Besøksadresse:
Delitoppen 5
1540 Vestby

Haugen-Gruppen AS
PB 14
1541 Vestby
Telefon: 64 98 60 00

Generell informasjon: companymail@haugen-gruppen.no

Go-Tan Foodservice: www.haugen-gruppen.no/storkjokken

Send skjemaet pr epost

Go-Tan Foodservice: www.go-tanprofessional.nl

Ofte stilte spørsmål

Directions

Disclaimer

Disclaimer
THIS WEBSITE AND THE MATERIALS IN THIS WEBSITE ARE PROVIDED ON AN "AS IS" BASIS WITHOUT WARRANTIES OF ANY KIND, EITHER EXPRESS OR IMPLIED. GO-TAN DISCLAIMS ALL WARRANTIES, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE, AND NON-INFRINGEMENT. GO-TAN DOES NOT REPRESENT OR WARRANT THAT MATERIALS ON THIS WEBSITE ARE ACCURATE, COMPLETE, RELIABLE, CURRENT, OR ERROR-FREE. GO-TAN DOES NOT REPRESENT OR WARRANT THAT THIS WEBSITE OR ITS SERVER(S) ARE FREE OF VIRUSES OR OTHER HARMFUL COMPONENTS. 

Go-Tan reserves the right to change any and all content contained on this Website at any time without notice. Reference to any products, services, processes, or other information, by trade name, trademark, manufacturer, supplier, or otherwise does not constitute or imply endorsement, sponsorship or recommendation thereof by Go-Tan. 

Limitation of Liability 
IN NO EVENT SHALL GO-TAN BE LIABLE FOR ANY DIRECT, SPECIAL, INDIRECT OR CONSEQUENTIAL DAMAGES, OR ANY OTHER DAMAGES OF ANY KIND, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, LOSS OF USE, LOSS OF PROFITS, OR LOSS OF DATA, WHETHER IN AN ACTION IN CONTRACT, TORT (INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, NEGLIGENCE), OR OTHERWISE, ARISING OUT OF OR IN ANY WAY CONNECTED WITH THE USE OF THIS WEBSITE OR THE MATERIALS CONTAINED ON, OR ACCESSED THROUGH, THIS WEBSITE. 

Applicable Law 
These terms and conditions shall be governed by and construed in accordance with the laws of the Netherlands, without regard to its choice of law principles to the contrary. You agree that any action at law or in equity arising out of or relating to these terms and conditions shall be filed only in Amsterdam, The Netherlands, and you hereby irrevocably and unconditionally consent and submit to the exclusive jurisdiction of such courts over any suit, action or proceeding arising out of this Notice. 

Modification & Amendments 
Go-Tan reserves the right to amend at any time any policies governing this Website, including this Notice and Go-Tan’s Privacy Policy, by posting the amended terms and providing notice of such amendments. The amended terms shall be effective immediately after they are initially posted on this Website. If you do not accept the amended terms, you should cease using this Website. 
Termination 

Notwithstanding any of these terms and conditions, Go-Tan reserves the right, without notice and in its sole discretion, to terminate your license to use this Website, and to block or prevent future access to and use of this Website. 
Severability If any provision of these terms and conditions shall be deemed unlawful, void, or for any reason unenforceable, then that provision shall be deemed severable from these terms and conditions and shall not affect the validity and enforceability of any remaining provisions.

Privacy

Conditions

Cookies